Пълнофункционален мобилен инструмент за балистични изчисления за точна стрелба на големи разстояния. Stream Vision Ballistics може да работи в двойка с поддържани пушки Pulsar, свързани чрез Bluetooth, или с традиционни дневни пушки. Алгоритъмът, прилаган за изчисляване на корекциите на траекторията, е точен, гъвкав и надежден. Създайте балистичен профил за желаните боеприпаси и въз основа на предоставените данни Stream Vision Ballistics ще изчисли вертикалните и хоризонталните корекции за вашия визьор.

Изтеглете приложението за вашите устройства с Android или iOS

Мобилен визьор

Приложението Stream Vision превръща вашия смартфон или таблет в мобилен визьор. Изображението, заснето от цифрово устройство за нощно виждане или термовизионно устройство, може да се предава на живо на екрана на смартфона или таблета.

Запис на снимки и видео

Записът на снимки и видео в устройството може да се инициира чрез смартфон, без да се отвлича вниманието от процеса на наблюдение. Файловете могат да се записват или във вътрешната памет на свързаното устройство, или директно в смартфона или таблета.

Дистанционно управление

Stream Vision превръща смартфона в напълно функционално дистанционно управление, което помага да се регулират настройките на свързаните термовизионни устройства или цифрови устройства за нощно виждане.

Актуализация на фърмуера

Stream Vision помага да се провери наличността на новия фърмуер за регистрираните в приложението устройства. Също така помага да се инсталира актуализация на фърмуера за устройства за термовизия или цифрово нощно виждане, когато те са свързани към смартфон или таблет.

Споделяне на файлове

Приложението Stream Vision позволява на потребителя да споделя записаните снимки и видеоклипове. Записаните файлове могат да се изтеглят от цифровото устройство за нощно виждане или термовизионно устройство на смартфон и да се споделят с приятели чрез онлайн месинджъри или облачни услуги.

Балистичен калкулатор

С напълно функционалния си балистичен калкулатор приложението Stream vision е мощен инструмент за професионалните спортни стрелци на дълги разстояния. Балистичният калкулатор позволява да се изчислят корекциите за прицелване в зависимост от параметрите на патрона, разстоянието до целта, ъгъла на издигане, метеорологичните условия - въздушно налягане, влажност, скорост и посока на вятъра. Калкулаторът притежава предварително зададена непрекъснато актуализирана база данни за боеприпасите. Позволява да притежавате боеприпаси, да създавате и запазвате собствени балистични профили за различни винтовки, пушки и патрони. За изчисленията на корекциите приложението използва патентовани високоточни алгоритми, разработени от квалифицирани специалисти.

Поддържани модели

No items found.
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Прегледайте нашата Политика за поверителност за повече информация.