Пълнофункционален мобилен инструмент за балистични изчисления за точна стрелба на големи разстояния. Stream Vision Ballistics може да работи в двойка с поддържани пушки Pulsar, свързани чрез Bluetooth, или с традиционни дневни пушки. Алгоритъмът, прилаган за изчисляване на корекциите на траекторията, е точен, гъвкав и надежден. Създайте балистичен профил за желаните боеприпаси и въз основа на предоставените данни Stream Vision Ballistics ще изчисли вертикалните и хоризонталните корекции за вашия визьор.

Изтеглете приложението за вашите устройства с Android или iOS

Браузър за снимки и видео

Преглеждайте всички снимки и видеоклипове, записани с вашето термовизионно или цифрово устройство за нощно виждане. Изтеглете файловете на смартфона си и ги споделете с приятелите си.

Дистанционно преглеждане на изображения в реално време

Виждате изображение в реално време от вашето електрооптично устройство на екрана на смартфона си, което ви позволява да записвате кадри и да правите снимки.

Дистанционно управление

Контролирайте и регулирайте настройките на вашето устройство за термовизия или цифрово нощно виждане в приложението Stream Vision 2. Виждайте всички промени в реално време във визьора и правете необходимите корекции в движение.

Актуализация на фърмуера

Поддържайте оптичното си устройство Pulsar или Yukon в актуално състояние и получавайте всички най-нови функции и подобрения на фърмуера. Използвайте приложението Stream Vision 2, за да проверите и изтеглите най-новия фърмуер за вашето устройство. Актуализирайте устройството си с изтегления фърмуер и се насладете на новите функции.

Свободно място в облачното хранилище Stream Vision 2

Влезте в профила си във Facebook или Google, за да получите безплатно място в облака Stream Vision 2 за най-добрите си незабравими видеоклипове и снимки на открито. Синхронизирайте файловете си с облака и ги отваряйте на всеки телефон, таблет или в браузъра на компютъра си.

Новинарска емисия

Бъдете в крак с новостите и дръжте ръката си на пулса на най-новите технологии. Получавайте последните новини от пазара на нощно виждане заедно с важни новини от PULSAR и YUKON. Научете за най-новите продукти преди всички останали.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Прегледайте нашата Политика за поверителност за повече информация.